Wat maakt de verzekeraar De Vereende zo bijzonder?

Voor het merendeel van de verzekeraars op de markt geldt eigenlijk dat ze in grote lijnen allemaal over hetzelfde aanbod beschikken. Niet alleen het aanbod vertoont grote gelijkenissen, dat geldt eveneens voor de manier waarop ze werken en de voorwaarden die worden gehanteerd. Toch zijn er ook uitzonderingen. Neem nu bijvoorbeeld maar eens De Vereende. Voor deze verzekeraar geldt dat ze niet alleen over een bijzonder aanbod met verzekeringen beschikt, daarnaast maakt ze het ook veelal voor mensen mogelijk om een verzekering af te sluiten waarvoor dat in eerste instantie niet tot de mogelijkheden behoorde. Wil je hier graag meer over ontdekken? Dan is het een aanrader om je even te verdiepen in de hieronder terug te vinden informatie over deze verzekeraar.

Keuze uit een groot aantal verschillende soorten verzekeringen

Laat ons in eerste instantie even een blik werpen op het aanbod met verzekeringen van De Vereende. Op het moment dat we dat doen kunnen we een aantal vaststellingen doen. Allereerst zal het direct duidelijk worden dat er een keuze kan worden gemaakt uit een groot aantal verschillende mogelijkheden. Zo kan je bij De Verende bijvoorbeeld een keuze maken uit tal van verschillende verzekeringen voor motorrijtuigen. Hierbij gaat het dan onder meer om:

 • Een verzekering voor bezorgbrommers;
 • Verzekeringen voor kartbanen;
 • Een verzekering voor bijzondere motorrijtuigen zoals een quad;
 • De camperverzekering voor mensen die eigenaar zijn van een camper;

Het bovenstaande beknopte overzicht maakt meteen duidelijk dat deze verzekeraar een stapje verder gaat in vergelijking met andere partijen. Daarbij valt het ook meteen op dat risico’s op geen enkele manier worden geschuwd, integendeel. Heel wat verzekeringen waar andere verzekeraars niet voor staan te springen worden door Vereende wel gewoon aangeboden. Dit zorgt ervoor dat heel wat verschillende bedrijven en personen er met alle plezier voor kiezen om een beroep te doen op de diensten van deze verzekeraar.

Het afsluiten van een camperverzekering bij De Vereende

Eén van de verzekeringen waar je voor kan kiezen bij De Vereende is de zogenaamde camperverzekering. Elk jaar opnieuw zijn er heel wat mensen die ervoor kiezen om één of meerdere reizen met de camper te ondernemen. Het gebeurt dan ook niet zelden dat deze mensen er uiteindelijk voor kiezen om zelf een camper te kopen. Dat is natuurlijk perfect mogelijk, alleen dien je er dan wel rekening mee te houden dat je ook een gepaste verzekering moet afsluiten. Dat is perfect mogelijk door een beroep te doen op de diensten van Vereende.

De camperverzekering is in vele opzichten een bijzondere verzekering. In de basis is het natuurlijk gewoon een autoverzekering, maar dan wel één die kan worden uitgebreid met allerhande extra dekkingen. Kies je ervoor om deze verzekering voor je camper af te gaan sluiten bij Vereende? Hou er dan wel rekening mee dat je te maken krijgt met een eigen risico. Het bedrag dat hieraan is verbonden zal je zelf moeten betalen op het moment dat er zich een schadegeval voordoet.

Maak ook kennis met de vele andere Vereende verzekeringen

Het spreekt voor zich dat je bij De Vereende niet alleen aan het juiste adres bent voor het afsluiten van een verzekering voor een bepaald motorrijtuig. Daarnaast zijn er ook nog menig aantal andere verzekeringen waarvoor je bij deze partij terecht kan. Het gaat hierbij dan onder meer om:

 • Een brand- en inboedelverzekering;
 • De rechtsbijstandsverzekering;
 • Een verzekering voor evenementen;
 • De aansprakelijkheidsverzekering;
 • Een verzekering voor een pop-up store;

Het is bij deze verzekeraar zelfs mogelijk om ervoor te kiezen om een praalwagenverzekering af te sluiten. Voor heel wat van deze verzekeringen geldt dat het merendeel van de gewone verzekeraars ze niet (meer) aanbieden. Dit heeft doorgaans te maken met de niet onaanzienlijke risico’s die eraan verbonden zijn. Zou jij toch graag één van deze verschillende verzekeringen willen afsluiten? Dan zal je meteen kunnen vaststellen dat dit bij De Vereende zeker tot de mogelijkheden behoort, pleeg maar eens Geennee.nl raad. Je hoeft dan ook eigenlijk niet langer meer te twijfelen om kennis te maken met haar aanbod. Zo sluit ook jij wellicht in een handomdraai precies die verzekeringen af waar je behoeften aan hebt.

Wanneer doe je bij voorkeur een beroep op De Vereende?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je er uiteindelijk voor kan kiezen om een beroep te doen op de diensten en mogelijkheden die Vereende aanbiedt. In principe maken we in de praktijk op dit vlak echter een onderscheid tussen twee verschillende situaties, namelijk:

 1. De situatie waarin een verzekeringnemer op zoek is naar een bijzondere verzekering;
 2. De situatie waarin een verzekeringnemer wordt geweigerd door andere verzekeraars;

In beide van de hierboven aangehaalde situaties zal je kunnen vaststellen dat De Vereende voor jou wellicht een uitstekende oplossing in huis heeft. Dit gezegd hebbende is het natuurlijk wel zo dat je ook rekening moet houden met een keerzijde aan de medaille. Het is namelijk zo dat de kosten die  door deze verzekeraar worden aangerekend een stukje hoger zijn gelegen in vergelijking met de kosten bij andere partijen. Kan je daarmee leven? Dan is er eigenlijk geen enkele reden om er niet voor te kiezen om een beroep te doen op deze gerenommeerde verzekeraar.

Is deze verzekeraar verplicht mij als klant aan te nemen?

Deze laatste vraag is er één die bijzonder vaak wordt gesteld. Dat deze vraag regelmatig de kop opsteekt hoeft eigenlijk niet te verbazen. Voor heel wat mensen die op zoek zijn naar een nieuwe verzekeraar geldt namelijk dat ze door meerdere partijen worden geweigerd. Het gevolg hiervan is dat men genoodzaakt is om te gaan kijken naar een andere partij om klant van te worden. Op het ogenblik dat je door de gewone verzekeraars wordt geweigerd komt er al snel een partij in beeld zoals De Vereende. Zij is ongelofelijk betrouwbaar, maar richt zich voornamelijk op het verstrekken van bijzondere verzekeringen of het aanbieden van verzekeringen aan verzekeringnemers die nergens anders meer terecht kunnen. Ondanks het feit dat deze verzekeraar in principe het merendeel van de aanvragen goedkeurt is ze hier wel nooit toe verplicht. Dit betekent concreet dat ze je wel degelijk als verzekeringnemer kan weigeren wanneer ze dat nodig acht.